Om os

Din bil bliver behandlet ordentligt

Vi passer på din bil mens den er på vores værksted. Det betyder at vi kører pænt i den, og afleverer den altid i ordentlig stand, når du får den igen. Det er et spørgsmål om tillid!

Services Bg 01.jpg

Når du afleverer din bil hos Heden Auto, kan du være sikker på følgende:

Den aftalte reparation er korrekt udført

Vi køber os adgang til data over netop din bil. Det sikrer at reparationen bliver udført efter fabrikantens forskrifter så alt fungerer efter hensigten. Det er din sikkerhed!

Kun dele der fejler noget bliver udskiftet

Vi skifter ikke bare en masse dele, for at tjene flere penge. Delene bliver vurderet ud fra et sikkerhedsmæssigt og økonomisk synspunkt, og sammen finder vi en løsning på, hvilke dele der skal skiftes. Det er sund fornuft!

Kun den aftalte reparation bliver udført

Der er ikke pludselig repareret eller udskiftet noget, som ikke er aftalt. Er der punkter på bilen, som trænger til et eftersyn eller en udskiftning, vil du blive kontaktet INDEN vi gør noget ved det. Så ingen ubehagelige overraskelser!

Vi udfører alle reparationer

Heden Auto udfører alle slags reparationer på din bil – dog ikke skadesarbejde. Vi holder os til det vi véd noget om, for så er din bil i sikre hænder. Skulle der – mod forventning – være noget vi ikke kan, har vi dygtige samarbejdspartnere, som kan hjælpe os med netop din bil.