IMG_0944

Detaljer….. Hos Heden Auto interesserer vi os for din bil. Derfor går vi op i detaljerne, når bilen er på vores værksted. For tit er detaljen dét, der gør oplevelsen af sikkerhed og køreglæde helt perfekt!

DSC_3672

Alder….. Uanset om din bil er helt ny, et par år gammel, eller har en del år på kilometertælleren, er du velkommen på vores værksted. Vi vil gerne både servicere og reparere alle mærker, modeller og årgange. Og har du en ny bil, opretholder du selvfølgelig fabrikantens garanti!

DSC_3703
IMG_0949
IMG_0955

Aircondition….. Trænger aircon’en til et service, eller måske skal der skiftes en komponent. Anlægget bør serviceres min. hvert 2. år for korrekt ydelse og funktion. Hos Heden Auto har vi det nødvendige udstyr til at reparere og servicere anlægget på din bil – og som én af de få i området, også den nye type kølemiddel R1234yf. Desuden har vi taget de lovpligtige kurser, så miljøet ikke tager skade.

Danmarks bedste aircon-mekaniker er klar til din bil!

hedenauto

Diagnose….. Hos Heden Auto er ét af vores specialer diagnose og fejlfinding. Vi råder over moderne test- og måleudstyr som kan hjælpe, når fejlen skal findes. Vi bruger bl.a. Pico-scope, Texa-tester, 4-gasmåler, røggasmåler og meget andet avanceret udstyr. Vi har også adgang til f.eks. ledningsdiagrammer over bilens elektronik. Vores mange års erfaring er vigtig, og gør at fejl som regel bliver fundet hurtigt, og kan udbedres på en fornuftig måde. 

Ledn.diagram
Screen Shot
IMG_0961 2

Vejgreb….. Din bils eneste kontakt med vejen, er en ganske lille overflade. Derfor er det så vigtigt med gode dæk, der “bider” fast i underlaget. Hos Heden Auto sælger og monterer vi de dæk som du gerne vil ha’. Vi vil meget gerne rådgive dig inden du køber, så du får det helt rigtige. Og har du lyst til at pynte bilen med nogle flotte alufælge, er du velkommen til at kigge forbi, og se vores udstilling eller vores kataloger. Der er også noget til din bil!

IMG_1005

Smøring….. Ét af de vigtigste elementer for din motor og gearkasse! Hos Heden Auto bruger vi kun smøremidler af meget høj kvalitet. Vi udvælger den leverandør, som opfylder vores egne og bilfabrikantens krav til smøreevne, holdbarhed og pris. Nogle har den holdning, at olie bare er olie. Men vores erfaring har vist et andet resultat. Derfor har vi taget et valg!

Oil
Oil 2